Musorujsag
Élő Eredmények

Pogba: Solskjaer soha nem megy a játékosok ellen

m4sport.hu
A francia klasszis szerint megszokott, hogy egy vereség után korábbi mestere, José Mourinho tereli a témát.
Mourinho és Solskjaer legutóbbi összecsapása a norvég sikerével zárult. EPA/Matthew Childs 

Paul Pogba, a Manchester United labdarúgója interjút adott a Sky Sports-nak, amelyben José Mourinhóval való kapcsolatáról, valamint a portugál tréner és jelenlegi edzője, Ole Gunnar Solskjaer közötti különbségekről beszélt.

„Hiába volt nagyszerű kapcsolatom Mourinhóval, mindenki tudta, ez másnapra teljesen megváltozhat, anélkül, hogy tudnád, mi történt és bárki meg tudná magyarázni. Oléval más a helyzet, ő soha nem megy a játékosok ellen” – mondta a francia játékos korábbi mesteréről, aki 2016 és 18 között irányította a manchesterieket.

Pogba a norvég edző módszereiről is beszélt. „Talán azért működnek, mert kicsit közelebb áll az emberekhez. Minden edzőnek megvan a maga módja az edzésre és a játékosokkal való kapcsolattartásra, játékosként pedig alkalmazkodni kell ehhez. Nála is vannak játékosok, akik nem férnek be, de nem úgy tekint rájuk, mint ha ott se lennének. Ez a különbség Mourinho és Ole között” – mondta a a 28 éves klasszis.

A francia utalt az elmúlt hét szópárbajára is, amely a két edző között zajlott, miután az MU idegenben 3-1-re verte a Tottenhamet. „Nyertünk, ő veszített és nem a játékról akar beszélni, hanem valakinek az apjáról. Ő mindig ezt csinálja. Mindenki ismeri, ez nagyon Mourinho.”

További tartalmak