Musorujsag
Élő Eredmények

Pogba szeret Bruno Fernandessel játszani, de egy kifogása mégis akad

Pogba szeret Bruno Fernandessel játszani, de egy kifogása mégis akad

m4sport.hu/A Bola
Amikor 2020 januárjában a portugál Bruno Fernandes a Manchester Unitedhez igazolt a lisszaboni Sportingtól, szinte azonnal belopta magát a csapat szurkolóinak szívébe jó és eredményes játékával. Azon nyomban elkezdődtek a találgatások is, hogy vajon mennyire fogja megértetni magát az akkor még lábadozó francia Paul Pogbával, felmerült, hogy esetleg két dudás nem fér meg egy csárdában.

Az idő és a két játékos válaszolt a felmerülő kétségekre, kiderült, hogy a világbajnok francia és a Premier League-be berobbanó luzitán jól megérti egymást a pályán és azon kívül is. Ezt Pogba is megerősítette.

„Élvezem a játékot vele. Ő egy olyan futballista, aki érti a játékot és jól olvassa azokat a megmozdulásokat, amelyek végén gólpasszt adhat, esetleg ő maga eredményes a végén. Mindenhol megtalálható, és bármit képes megcsinálni… egyet leszámítva: védekezni. De komolyan szólva, öröm vele játszani és megérteni őt, ahogyan ő is megért engem. Ha akar, játszhat az én pozícióban, ahogyan én is az övében. Nagyon jól beleillik a csapatunk szerkezetébe, arról nem beszélve, milyen hatással van” – dicsérte Fernandest a gall középpályás.

A Manchester United vasárnap délután a Burnley csapatát fogadja a Premier League-ben.

Borítókép: Paul Pogba, BrunoFernandessel a nyakán, gólt ünnepelve. (Fotó: EPA/MATTEO BAZZI)

További tartalmak