Musorujsag
Élő Eredmények

Fernandes hosszabbít az MU-val, de csak ha a csapattársa is

m4sport.hu
A portugál klasszis nagy lökést adott az MU-nak, és további komoly tervei vannak a klubbal, de ehhez társakra van szüksége.
Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa. MTI/EPA/Reuters pool/Carl Recine

Bruno Fernandes jelezte a Manchester United klubvezetése felé, hajlandó meghosszabbítani a szerződését, de csak akkor, ha Paul Pogba is ugyanezt teszi. A portugál játékos a francia jelenlétét kulcsfontosságúnak tekinti ahhoz, hogy a United leküzdje azt a különbséget, ami jelenleg közte és a városi rivális, City között van.

Pogba szerződése jövő nyáron jár le, így ha pénzt akarnak érte kapni, akkor idén kell eladniuk, hiszen jövőre ingyen távozhat. Fernandes tavaly érkezett a klubhoz 55 millió fontért, és jelentős szerepe van abban, hogy az elmúlt évek botladozásai után az MU idén szinte biztosan a második helyen végez a bajnokságban. Márciusban már tettek számára egy ajánlatot, hosszabbítás esetén heti 200 000 fontot keresne.

Fernandes viszont kijelentette, szeretné tudni, hogy mi lesz Pogba jövője, mert véleménye szerint csak vele képzelhető el, hogy a bajnoki címre is esélyes legyen a United. Egyébként is szeretné látni, mik a klub ambíciói az átigazolási piacon a nyáron, hiszen korábban olyan nevek is felmerültek, mint a Borussia Dortmund két kiválósága, Erling Haaland és Jadon Sancho.

Az biztos, Pogba, korábban többször is eljátszott a távozás gondolatával, jelenleg azonban úgy tűnik, megvan az összhang a játékos és a klub között. Az MU biztos dobogós a PL-ben, elődöntős az EL-ben és reális esélye van rá, hogy 2017 után ismét megnyerje a második számú európai kupasorozatot.

További tartalmak