Musorujsag
Élő Eredmények
 

A pályán tüntettek az MU szurkolói a tulajdonosok ellen

A pályán tüntettek az MU szurkolói a tulajdonosok ellen

m4sport.hu
Előbb az Old Trafford előtt tüntettek, majd a vehemensebbek a pályán adtak hangot annak, hogy a Glazer család mihamarabb távozzon a klubtól.

Fontos mérkőzést játszik vasárnap délután 17:30-tól a Manchester United a Liverpoollal az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. Amennyiben a címvédő Poolnak sikerül nyernie. úgy már ma bajnok lehet a Manchester City.

Úgy tűnik, az MU szurkolóit azonban jobban érdekli még mindig a klub szuperligás szerepvállalása és a jelek szerint az sem teljesen nyugtatta meg őket, hogy Ed Woodward elnök benyújtotta lemondását.

Az MU hívei délben kezdtek gyülekezni az Old Trafford környékén, és transzparenseket kihúzva, illetve görögtüzeket gyújtva tiltakoztak a klubtulajdonos Glazer család ellen, amely 2005 óta irányítja az egyesületet. A drukkerek régóta elégedetlenek az amerikai tulajdonosokkal, és a nemrég hamvába holt Európai Szuperliga – amelyhez a Manchester United is csatlakozott – csak olaj volt számukra a tűzre.

A hevesebb vérmérsékletűek azonban nem érték be ennyivel, a pályára is betörtek, és ott adtak hangot nemtetszésüknek. Mindezt alig másfél órával a Liverpool elleni meccs kezdése előtt. A két klub csapatbusza egyelőre nem indult el a hotelből, így egyre inkább valószínűtlen, hogy 17:30-kor elhangozzon a kezdősípszó.

A Premier League hivatalos honlapja 17:00-kor azt írta, 17:30-kor biztosan nem kezdődik el a mérkőzés.

További tartalmak