Musorujsag
Élő Eredmények

Lukaku újra beszólt Ibrahimovicnak

Lukaku újra beszólt Ibrahimovicnak

m4sport.hu/A Bola
Romelu Lukaku, az Inter belga csatára és a Milan svéd veteránja, Zlatan Ibrahimovic feltételezhetően soha nem lesznek országos cimborák. A két milánói csapat Olasz Kupa-meccsén a két játékos majdnem egymásnak esett. A kék-feketék támadója rasszizmussal vádolta 39 éves ellenfelét, majd – miután csapata bebiztosította a bajnoki címet – fricskát nyomott a svédnek, aki hajlamos magát Istenhez hasonlítani.

Lukaku az Il Corriere della Serának adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy valójában milyen a viszonya Ibrahimoviccsal. Nem bírta ki beszólás nélkül.

„1-0-s hátrányban voltunk, éppen elrontottan egy nagy gólhelyzetet, amiért éppen nagyon mérges voltam. A szavai akkor nagyon megérintettek. Nem vagyok büszke arra, ahogyan reagáltam, de azt meg nem hagyom, hogy nyomás alá helyezzenek” – emlékezett vissza az első incidensre a belga támadó.

„Ibrahimovic egy nagy játékos, mindenhol nyert már, ahol járt, miközben több mint 500 gólt szerzett. Jó volt vele a kapcsolatom egészen addig, amíg a Manchester Unitedhez nem mentem. Mindenképpen szükségünk van egy ilyen típusú játékosra a Serie A-ban. Ő mindig önmagáért akar nyerni, én viszont az Interért, ahogyan Ronaldo a Juventusért” – mondta a 27 éves belga.

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic és Romelu Lukaku vitája kis híján verekedésbe torkollott. (EPA/MATTEO BAZZI)

További tartalmak