Musorujsag
Élő Eredmények

A Real Madrid korábbi legendája lehet az Eintracht Frankfurt edzője

A Real Madrid korábbi legendája lehet az Eintracht Frankfurt edzője

m4sport.hu
Raúl jelenleg a Real Madrid tartalék csapatát irányítja, a Frankfurt lehet az első felnőtt csapata.

Csaknem egy hónappal azután, hogy Adi Hütter megerősítette távozását az Eintracht Frankfurt vezetőedzői posztjáról, a klub még mindig nem találta meg az utódját. A Goal.com információi szerint a legesélyesebb a posztra a Real Madrid ikonja Raúl, aki 2019 nyara óta a Real Madrid tartalék csapatát irányítja.

A hírek szerint már jó ideje figyelik a 43 éves spanyolt, aki Zinédine Zidane-hoz hasonló utat jár be. A francia klasszis Raúlhoz hasonlóan edzői karrierjét a Real ifjúsági együttesében kezdte, majd a klub első csapatával háromszor megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Lapinformációk szerint a felek már meg is állapodtak, de hivatalos bejelentés csak a hónap második felében várható, addig mindkét félnek jelentős céljai vannak. Míg a Real Castilla továbbra is küzd a feljutásért a második osztályba, a Frankfurt a Bajnokok Ligája részvételért harcol.

Előnyt jelenthet a németek és a madridiak közötti jó kapcsolat, hiszen az elmúlt években számos játékos (Luka Jovic, Lucas Torró, Omar Mascarell és Jesús Vallejo) került a spanyol fővárosból Frankfurtba.

Borítókép: Fotó: gettyimages

További tartalmak