Musorujsag
Élő Eredmények

Egyre közelebb a Bayernhez a Pool középpályása

Egyre közelebb a Bayernhez a Pool középpályása

m4sport.hu
Georginio Wijnaldum az egyik legértékesebb szabadon igazolható játékos a jelenlegi piacon.

A Bayern München előrehaladott tárgyalásokat folytat Georginio Wijnaldummal, a Liverpool szabadon igazolható holland középpályásával. A transfermarkt.com értesülései szerint a német rekordbajnok most kiemelten jó pozícióban van, hogy szerződtesse a játékost, miután a Barcelonával folytatott tárgyalásai lezárultak.

Ez a második alkalom, hogy Wijnaldumot összekapcsolják a német együttessel. Egy évvel ezelőtt a Liverpool megpróbálta a hollandot a Thiago-üzletbe bevonni, de akkor elzárkózott, mert bízott benne, összejön a szerződése a Barcával.

A Bayernnek szüksége van középpályásra, hiszen a szezon végén Javi Martinez távozik, és Wijnaldum hasonló poszton játszik, mint a spanyol. Ráadásul a hollandot ingyen szerezhetik meg, ami tekintve 35 millió eurós piaci értékét, kifejezetten jó üzlet, ő az egyik legértékesebb szabadon igazolható játékos a piacon.

A bajoroknak a nyári átigazolási szezont tekintve volt már egy komolyabb kiadásuk, hiszen Dayot Upamencanót 42.5 millió euróért vették meg az RB Leipzigtől.

További tartalmak