Musorujsag
Élő Eredmények

„Mbappé a nyáron a Realhoz igazol. Ez nem vélemény, ez tény”

„Mbappé a nyáron a Realhoz igazol. Ez nem vélemény, ez tény”

m4sport.hu
Siro López spanyol sportújságíró biztosra véli, hogy a Real Madrid labdarúgócsapata már ezen a nyáron szerződteti Kylian Mbappét.

 

A francia klasszis jelenleg a Paris Saint-Germain játékosa, amely vélhetően nem engedi el könnyen Kylian Mbappét, akinek a szerződése 2022 nyaráig érvényes a párizsiakkal.

Siro López, a Cadena COPE és a Sport munkatársa – aki ráadásul a Real Madrid TV-nél is állandó vendég – egy műsorban elmondta, biztos benne, hogy a 22 esztendős támadó már ezen a nyáron aláír a madridiakhoz.

„A Real Madrid ezen a nyáron szerződteti Mbappét. Ez nem vélemény, ez tény. De persze még el kell telnie némi időnek, hogy hivatalossá váljon a dolog, talán augusztusban bejelentik. A spanyolok tisztában vannak vele, hogy barátságos keretek között kell megállapodniuk a PSG-vel, nem szabad, hogy ez problémát okozzon a klubok között.”

Mbappét a Paris Saint-Germain 2018-ban 145 millió euróért vásárolta meg a Monacótól, a támadó azóta 171 tétmérkőzésen 132 gólt szerzett, emellett kiosztott 61 gólpasszt is.

Borítókép: EPA/SEBASTIEN NOGIER

További tartalmak