Musorujsag
Élő Eredmények
×

Zidane-t már csak egyetlen állás érdekli

Zidane-t már csak egyetlen állás érdekli

mti
A L'Equipe információi szerint Zinedine Zidane-t már csak egyetlen poszt érdekli a karrierjében, ez pedig a francia válogatott szövetségi kapitányi állása.

A francia sportnapilap egy Zidane-hoz közelálló forrásra hivatkozva azt írja, hogy a játékosként világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes és aranylabdás, edzőként a BL-t háromszor elhódító focilegendát a pénz már egyáltalán nem motiválja, mindössze egy szakmai álma van még: hazája nemzeti csapatát irányítani.

A Real Madridtól májusban – másodszor is – távozó trénernek mindenesetre még várnia kell kívánsága teljesülésére, Didier Deschamps-ot ugyanis éppen csütörtökön erősítették meg posztján annak ellenére, hogy esélyesként már a nyolcaddöntőben búcsúzott az Európa-bajnokságon, szerződése a jövő évi, katari világbajnokság végéig szól.

A L’Equipe forrása szerint Zidane ezt annyira nem is bánja, mivel egyelőre szeretne minél több időt tölteni a családjával, mivel a Realnál eltöltött időszak alatt, főleg a világjárvány kirobbanása óta erre nem volt elegendő lehetősége. Ennek érdekében több komoly ajánlatot is visszautasított, állítólag volt megkeresése Angliából, Ázsiából és az Öböl-menti arab államokból is.

„A labdarúgás Zidane számára többé nem pénzkérdés, hanem szívügy” – nyilatkozta a meg nem nevezett ismerős.

Borítókép: Zinedine Zidane (Fotó: MTI/AP/Miguel Morenatti)

További tartalmak