Musorujsag
Élő Eredmények

Florentino újabb kipécézett áldozatai: Del Bosque és Camacho

Florentino újabb kipécézett áldozatai: Del Bosque és Camacho

m4sport.hu
A spanyol El Confidencial kiszivárogatott hanganyagokat, amelyeken Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke több korábbi legendát vagy edzőt kritizál, olykor kemény szavakat használva, már-már lekicsinylően.

Eddig beszémultunk arról, hogy a klub elnöke olyan legendás játékosoknak ment neki verbálisan, mint Raúl, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, megkérdőjelezte José Mourinho kompetenciáját is, az El Confidencial ezúttal két korábbi edzőről szóló megnyilvánulásait vette elő 2006 májusából. Az áldozatok: Vicente DelBosque – aki a Real mellett a spanyol válogatottat is irányította 8 éveg – és José Antonio Camacho, aki szintén vezette a spanyol nemzeti csapatot közel 3 esztendőn át.

„Del Bosque semmilyen munkát nem tud felmutatni, mert mindenki jól tudja, hogy ő nem edző. Camacho ugyan az, csak nem egy nagy csapathoz való. No de Del Bosque… A legnagyobb hazugság, amit eddig megtapasztaltam. Nem tud levezetni egy edzést, képtelen egy csapatot irányítani, dunsztja nincs a taktikáról, sem a fizikai felkészítésről. Semmihez sem ért! Ez teljesen abnormális! Amikor Figo megérkezett, azonnal nagy haverja lett Raúlnak, ők ketten meg összeálltak Hierróval akivel együtt irányították a csapatot. A félnótás Del Bosquénak halvány lila fogalma sem volt arról, hogy mi zajlik a háta mögött” hallható a felvételen a pérezi kritika.

Borítókép: Vicente del Bosque (EPA/ARMANDO BABANI)

További tartalmak