Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb hangfelvételek a Real Madridnál – Pérez alaposan beleszállt Figóba és Gutiba is

Újabb hangfelvételek a Real Madridnál – Pérez alaposan beleszállt Figóba és Gutiba is

m4sport.hu
Nem csitul a botrány a Real Madrid háza táján, sőt, az El Confidencial spanyol portál egyre több hangfelvételt hoz nyilvánosságra Florentino Pérezről. Ezúttal Luís Figo és Guti került terítékre.

 

Mint arról beszámoltunk, a spanyol El Confidencial néhány napja olyan 2006-ban és 2008-ban készült hangfelvételek leiratát hozta nyilvánosságra, amelyekben Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a klub legendás játékosait és edzőit szapulja – kapott rendesen Iker Casillas és Raúl, de nem úszta meg Cristiano Ronaldo, José Mourinho, Vicente Del Bosque, illetve José Antonio Camacho sem.

A pénteki, legfrissebb felvételeken Pérez ismét két játékosát kritizálta: Luís Figót, valamint Gutit – ez utóbbi hanganyag egyébként későbbi, 2012-es.

„Figo az egyik, aki züllesztette és mérgezte az öltözőt. Egy k….g volt, akárcsak Raúl. Ők ketten voltak a legrosszabbak. Zidane volt a legjobb srác, egyértelműen.”

„Guti arcátlan volt, mintha ő lenne minden idők legjobbja, mindeközben a saját ellensége volt. Passzolt a Cadena SER-hez és a COPE-hoz (spanyol ráadióállomások, melyeknél Guti tevékenykedett – a szerk.), ha egy retardáltat akartál felvenni. Ő egy idióta.”

Figo 2005-ben, a szerződése lejártával ingyen az Interhez igazolt, míg Guti 2010-ben hagyta el a Real Madridot – a spanyol válogatott középpályás egy évvel Pérez második elnöki kinevezése után távozott, amiben állítólag elég vastagon benne volt Pérez keze, aki nem akarta, hogy a klub hosszabbítson a játékossal. Érdekesség, hogy Guti 2013-ban, akkor már edzőként visszatért a Realhoz az utánpótlásba, 2018-ban azonban Törökországba ment.

Borítókép: EPA/YOAN VALAT

További tartalmak

Kapcsolódó hírek