Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy legendák, régi barátok a tel-avivi gála El Clásicón

Nagy legendák, régi barátok a tel-avivi gála El Clásicón

m4sport.hu
Tel-Avivban felidézik a régi idők El Clásicóját a Bloomfield Stadionban, a kedden este megrendezésre kerülő gálameccsen a labdarúgás illetve a Real Madrid és a Barcelona több nagy legendája is tiszteletét teszi. Roberto Carlos, a madridiak egykori brazil szélső védője az esemény sajtótájékoztatójáról osztott meg egy rövid videót, amelyben hatalmas labdarúgók találkoznak újra hosszú idő után.

A gálamérkőzés bevételét jótékony célokra áldozza a szervező telekommunikációs vállalat, amelyre nem akármilyen ex-labdarúgókat, Barca- és Real-legendákat sikerült elhívni.

Íme a két keret:

Barcelona:
Ronaldinho, Rivaldo, Deco, Javier Saviola, Dani García, Samuel Okunowo, Frédéric Déhu, Ronald de Boer, Jesús Angoy, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta, Miquel Soler, Jon Andoni Goikoetxea, Juan Pablo Sorín, Daniel Núñez, Guillermo Ochoa, Francisco Gusman, Juan Carlos Moreno.

Real Madrid:
Luís Figo, Roberto Carlos , César Sánchez, Ivan Campo, Fernando Sáenz, Alfonso Pérez, Jesús Vallejo,José Amavisca, Pedro Munitis,Luis Milla Aspas,Alberto Rivera, Víctor Sánchez, Jordi Codina.

Tiszteletbeli vendégként meghívást kapott Iker Casillas, a királyiak legendás kapusa is, aki nemrég épült fel szívrohama után, így ő nem vállalta, hogy pályára lépjen.

A kis videón, amelyet a brazil védő, Roberto Carlos készített, jól látszik, hogy függetlenül attól, mely csapatot képviselték, szeretik és tisztelik egymást a legendák, barátként tekintenek egymásra.

A felvétel központjában Ronaldinho megérkezése a sajtótájékoztatóra áll, aki olyan nagy játékosokat köszönt, mint Deco, Figo, Casillas és természetesen a legendás bal lábáról híres Roberto Carlos.

Borítókép: Luis Figo, Iker Casillas és Roberto Carlos útban Tel-Avivba. (Forrás: Robarto Carlos - Instagram)

További tartalmak