Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sergio Ramosra még a bajnoki nyitányon sem számíthat a PSG

Sergio Ramosra még a bajnoki nyitányon sem számíthat a PSG

MTI
elhúzódó combsérülése miatt keveset játszott a Realban is és az Eb-re sem jutott ki.

Továbbra is várni kell Sergio Ramos bemutatkozására új csapatában, a Paris Saint-Germainben, mivel a spanyol futballista izomsérülése még mindig nem jött teljesen rendbe.

A Real Madrid korábbi csapatkapitánya – aki július elején szerződött két évre a francia klubhoz – múlt vasárnap már kihagyni kényszerült a francia Szuperkupa-meccset, a szezon első hivatalos mérkőzését, amelyen a PSG 1-0-ra kikapott a bajnoki címvédő Lille-től. A párizsi klub pénteki közleménye szerint Ramos szombaton sem állhat rendelkezésre, a PSG a pénteken (ma) rajtoló bajnokság első fordulójában a Troyes vendége lesz.

A 36 esztendős Ramos még madridiként szerzett hosszan elhúzódó sérülést, és a bal combjával bajlódó védő nem csupán a Realban hagyott ki számos meccset utolsó spanyolországi idényében, de nem került be a részben budapesti rendezésű nyári Európa-bajnokságon az elődöntőig jutott spanyol válogatottba sem, amelyben korábban 180 alkalommal jutott szóhoz, és ezzel spanyol csúcstartó.

A világ- és Európa-bajnok hátvéd szabadon igazolható játékosként, ingyen érkezett a PSG-hez, miután a Real Madriddal nem tudott megegyezni a szerződéshosszabbításról.

További tartalmak