Musorujsag
Élő Eredmények

Távozni akar a Leicester egyik legjobbja, Rodgers „megérti”

Távozni akar a Leicester egyik legjobbja, Rodgers „megérti”

m4sport.hu
Már ezen a nyáron elhagyná az alakulatot James Maddison, a Leicester City angol válogatott labdarúgója.

 

A 24 esztendős középpályást hónapok óta összeboronálják az Arsenallal, ám egyelőre nem történt előrelépés a klubváltásban. Az elmúlt napokban aztán ismét felerősödtek a James Maddison távozásával kapcsolatos pletykák, Brendan Rodgers, a Leicester menedzsere pedig most tulajdonképpen elárulta, hogy igaz a szóbeszéd, az alakulat egyik legjobbja valóban elhagyná a klubot.

„Meglátásom szerint a Leicester jelenleg nagyon is vonzó hely egy játékos számára – vélekedett a szakember a Sky Sportnak. – Ha fejlődni szeretnél, világszínvonalú létesítményekben készülni, egy nagyszerű közösséghez akarsz tartozni, amelyben úgy érzed magad, mintha a családod lenne, akkor ez egy nagyszerű hely lesz számodra. De miután én már dolgoztam az úgynevezett „nagy” kluboknál is, így megértem, hogy egy játékos számára csábító a gondolat, hogy ezek egyikébe szerződjön. Számunkra ez arról szól, hogy fejlődjön és javuljon a Leicester City.”

Maddison távozási szándékát egyébként sokan furcsának vélik, a Leicester ugyanis évek óta jobban teljesít a Premier League-ben, mint az Arsenal. A középpályás távozása mindenesetre nagy veszteség lenne a „rókák” számára, Maddison ugyanis évek óta az egyik legfontosabb láncszeme az alakulatnak, jó formájának köszönhetően Gareth Southgate már az angol válogatottba is meghívta.

Maddison a transfermarkt.de piaci portál 55 millió euróra becsüli.

Borítókép: EPA/Matthew Childs

További tartalmak