Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Chelsea-nek felajánlották Lewandowskit, de Abramovicsék inkább Lukaku mellett döntöttek – sajtóhír

A Chelsea-nek felajánlották Lewandowskit, de Abramovicsék inkább Lukaku mellett döntöttek – sajtóhír

m4sport.hu
Német sajtóhírek szerint Robert Lewandowskit ezen a nyáron felajánlották a Chelsea-nek, a londoni alakulat azonban nem kért a Bayern München támadójából.

 

Christian Falk, a Bild és a Sportbild munkatársa a legutóbbi Bayern-Insider podcastjában arról beszélt, hogy Pini Zahavi, Robert Lewandowski ügynöke felajánlotta a lengyel gólzsákot a Chelsea-nek, amely azonban nemet mondott a lehetséges transzferre.

Amennyiben igazak a hírek, akkor az angol alakulatnak 80 millió eurós ajánlatot kellett volna benyújtania a Bayern Münchennek, ezt az összeget viszont sokallta a Chelsea, mondván, nem fognak ennyit kifizetni egy 32 esztendős játékosért. Falk szerint tehát a kor döntött – a csütörtökön bejelentett Romelu Lukaku 28 éves, igaz, érte a londoniak nem 80, hanem 115 millió eurót pengettek ki az Internek.

Falk az értesülései kapcsán egyébként hozzátette: Lewandowski ügynöke ugyan nyilvánvalóan beajánlotta a csatárt a Chelsea-nek, a bajorok azonban szinte biztosan elutasították volna az angolok megkeresését, ugyanis ragaszkodnak a legnagyobb sztárjukhoz.

Mindkét csatár félelmetes szezonon van túl: Lewandowski 40 mérkőzésen 48 (!), míg Lukaku 44 találkozón 30 gólt szerzett.

Borítókép: EPA/Alexander Hassenstein

További tartalmak