Musorujsag
Élő Eredmények

Lewandowski új kihívásokra vágyik – távozik Münchenből?

Lewandowski új kihívásokra vágyik – távozik Münchenből?

m4sport.hu
A Sky Sports értesülései szerint Robert Lewandowski elvágyódik a Bayern Münchentől és kipróbálná magát egy másik európai topcsapatban is, még 35 éves kora előtt.

Szerződése 2023-ban jár le és klubja szeretné őt megtartani, de hosszabbítási ajánlatot egyelőre nem tettek a lengyel elé és több mint 100 millió eurót kérnének a FIFA és UEFA által is az év játékosának választott csatárért, hogy megnehezítsék a szombaton 33. születésnapját ünneplő csatár esetleges klubváltását.

Beszámolók szerint Lewandowski csalódott, hogy a Bayern vonakodik az eladásától, de nem valószínű, hogy tenne bármit, ami ártana a klubbal való jó kapcsolatának.

Robert Lewandowski 2014-ben ingyen érkezett a Bayer Münchenhez a Borussia Dortmundtól, azóta megnyerte a Bajnokok Ligáját és a klubvilágbajnokságot, továbbá hét alkalommal nyert német bajnokságot, háromszor Német Kupát és Szuperkupát is.

A világ egyik legjobb csatára 56 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve klub és válogatott szinten az előző szezonban. A Dortmund ellen kedden 3–1-re megnyert német Szuperkupa-döntőn duplázott.

Borítókép: MTI/AP/Martin Meissner

További tartalmak