Musorujsag
Élő Eredmények

Hat gól, egy kiállítás – őrült meccsen játszott döntetlent a Real Madrid

Hat gól, egy kiállítás – őrült meccsen játszott döntetlent a Real Madrid

m4sport.hu
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) második fordulójának vasárnapi játéknapján a Real Madrid idegenben 3-3-as döntetlent játszot a Levantéval.

A Real Madrid gyorsan megszerezte a vezetést, Karim Benzema passza után Gareth Bale már az 5. percben bevette a Levante kapuját. A vendégek a folytatásban is fölényben játszottak, de nem sikerült növelniük az előnyüket.

A fordulás után ez megbosszulta magát, a Levante szinte azonnal, a 46. percben egyenlített Roger Martí góljával, majd tíz perccel később José Campana kapásból bombázta a labdát közvetlenül a léc alá egy jobb oldali beadást követően.

Ezt követően Carlo Ancelotti Marco Asensiót, Rodrygót és Vinícius Júniort is pályára küldte, utóbbi pedig Casemiro remek kiugratása után egalizált is a 73. percben. A vezetést azonban nem tudta visszavenni a Real, sőt, a 79. percben Róber Pier is beköszönt Thibaut Courtois-nak.

Nem sokkal később Alejandro Cantero dönthette volna el a meccset, de a kapufát találta el. Nem kellett több a madridiaknak, másodszor is egyenlítettek: Benzema passza után Vinícius Júnior remek mozdulattal jutatta a kapuba a labdát. A hajrában még a piros lap is villant, ráadásul a valenciai együttes kapusát, Aitor Fernándezt küldte le a pályáról a játékvezető. Cserelehetőség híján egy mezőnyjátékos, Rúben Vezo állt be a Levante kapujába, de a hatperces ráadásban újabb gól már nem született, így 3-3-as döntetlennel zárult a mérkőzés.

A vasárnapi játéknapon a Real Sociedad és a címvédő Atlético Madrid egyaránt hazai pályán szerzett három pontot: előbbi a Rayo Vallecanót, utóbbi az Elchét győzte le 1-0-ra.

La Liga, 2. forduló
Levante-Real Madrid 3-3 (0-1)
Korábban
Atlético Madrid-Elche 1-0 (1-0)
Real Sociedad-Rayo Vallecano 1-0 (0-0)
Szombaton játszották
Athletic Bilbao-FC Barcelona 1-1 (0-0)
Espanyol-Villarreal 0-0
Granada-Valencia 1-1 (1-0)
Alavés-Real Mallorca 0-1 (0-0)
Pénteken játszották
Real Betis-Cádiz 1-1 (1-1)
Hétfőn játsszák
20.00: Getafe-Sevilla
22.00: Osasuna-Celta Vigo

Borítókép: EPA/Biel Alino

További tartalmak