Musorujsag
Élő Eredmények

A Frankfurt rossz e-mail címet adott meg a Laziónak, kútba esett az átigazolás

A Frankfurt rossz e-mail címet adott meg a Laziónak, kútba esett az átigazolás

m4sport.hu
Furcsa véget ért a frankfurti Filip Kostic átigazolási ügye: a középpályást a Lazio vitte volna, a német klub azonban rossz e-mail címet adott meg az olaszoknak, így nem érkezett meg az ajánlatuk, később pedig már a Frankfurt nem engedte el a szerb játékost.

A római csapat jó ideje érdeklődött Kostic iránt, és a kedden véget ért átigazolási időszakban meg is tette a szükséges lépéseket, hogy megszerezze őt.

Négy nappal a zárás előtt a németek 10+3 millió euróban szabták meg a szerb árát, mire a Lazio 10+2-öt ajánlott. Csakhogy az olaszok válasza nem érkezett meg, a Frankfurtnál ugyanis valaki rossz e-mail címet adott meg nekik.

A játékost képviselő Fali Ramadani játékosügynök rájött a hibára, elküldte Kosticnak a Lazio ajánlatáról készített képernyőfotót, mire a 28 éves középpályás annyira berágott klubjára, hogy se szó, se beszéd, nem jelent meg a Bielefeld elleni, hétvégi Bundesliga-bajnokin.

Nem volt okos lépés a részéről, ugyanis hiába érkezett meg pár nap késéssel a vételi ajánlat, a Frankfurt addigra megmakacsolta magát (amiben persze a rossz idényrajt is közrejátszhatott), és kútba esett az átigazolás.

Kosticnak egyébként 2022-ig érvényes a szerződése, tehát ha pénzt remélnek belőle a németek, akkor télen, legkésőbb jövő nyáron túl kell adniuk a szerb középpályás játékjogán.

Borítókép: EPA/SASCHA STEINBACH

További tartalmak