Musorujsag
Élő Eredmények

Thiago Silvát elszomorította, hogy a PSG leigazolta Sergio Ramost

Thiago Silvát elszomorította, hogy a PSG leigazolta Sergio Ramost

m4sport.hu
A Chelsea veterán védője, Brazília 98-szoros válogatott labdarúgója egy interjúban mesél arról, hogy a PSG-nél nem kapta meg azt a megbecsülést, ami ennyi év után érzése szerint kijárt volna neki.

Thiago Silva a PSG játékosaként éveken keresztül a Bajnokok Ligája megnyeréséről álmodott. A francia csapattal nem jött össze a hőn áhított a trófea, a Chelsea labdarúgójaként viszont már első szezonjában, 2021 májusában sikerült elhódítania. Ha rajta múlt volna, máig a PSG-ben játszana, a csapat azonban tavaly a korára való tekintettel nem hosszabbított vele szerződést.

A rutinos védő a brazil ESPN-nek adott interjújában beszélt arról, mennyire rosszul esett neki, hogy excsapata leigazolta a 35 esztendős Sergio Ramost.

„Semmi kifogásom nincs Ramos ellen, de amikor a PSG kétéves szerződést ajánlott neki, annyi idős volt, mint én. Ezt még senkinek sem meséltem el, de nagyon elszomorított.”

Silva a franciáknál eltöltött nyolc esztendő után több megbecsülést várt volna el klubjától.

„Nem nyolc napot, nem nyolc hónapot, hanem nyolc évet töltöttem el Párizsban, sok-sok befektetett munkával nagy győzelmeket értünk el, és a csapatot eljuttattuk arra a szintre, ahol most van.”

Borítókép: epa06585828

További tartalmak