Musorujsag
Élő Eredmények
×

Neymar: Szoboszlaiban benne van a lehetőség, hogy naggyá váljon

Neymar: Szoboszlaiban benne van a lehetőség, hogy naggyá váljon

m4sport.hu
"Tudom, hogy több nagy klub is meg akarta szerezni a magyar játékost, aki végül Németország mellett döntött" - mondta a brazil a Neymar Jr's Five felvezetéseként tartott eseményen feltett kérdésre.

Idén is megrendezik a Red Bull Neymar Jr’s Five, amatőr kispályás labdarúgótornát. A rendezvény felvezetésén a brazil klasszis újságírókkal játszott és a meccs után válaszolt is azok kérdéseire.

Magyarországról a Nemzeti Sport munkatársa lehetett ott, akinek kérdésére elmondta, emlékszik a tavalyelőtti magyar csapatra, amely megnyerte a Neymar Jr’s Five brazíliai döntőjét.

A brazil klasszis azt is elárulta, tisztában van vele, ki az a Szoboszlai Dominik, még tavalyi klubváltásáról is képben volt. “Tudom, hogy több nagy klub is meg akarta szerezni a magyar játékost, aki végül Németország mellett döntött” – mondta a PSG klasszisa. Bár meccseket nem nagyon van ideje nézni, de mivel a világon bármi megtörténhet, szerinte benne van a lehetőség, hogy Szoboszlai naggyá váljon, és ehhez a legjobbakat kívánja neki.

Borítókép: Szoboszlai Dominik MTI/EPA/Filip Singer

További tartalmak