Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo: Nem számítottam rá, hogy kétszer is betalálok

Cristiano Ronaldo: Nem számítottam rá, hogy kétszer is betalálok

m4sport.hu
„Csodálatos ez a klub, rettentően büszke vagyok" – fogalmazott a portugál szupersztár, miután visszatérését követő első mérkőzésén duplázott a Manchester United színeiben.

„Visszatérésem az Old Traffordra eszembe jutatta, hogy miért is hívják a stadiont az Álmok Színházának. Ez mindig is egy varázslatos hely lesz számomra, ahol az ember elérhet mindent, amit csak szeretne. Büszke vagyok rá, hogy a ismét a Manchester Unitedben, a Premier Leagueben játszhatok, de mindenek előtt örülök, hogy segítettem a csapatot” – írta közösségi oldalán Cristiano Ronaldo, miután visszatérését követő első meccsén duplázott a Manchester United színeiben.

Az Old Trafford közönsége a Newcastle elleni bajnokin folyamatosan Ronaldót éltette, aki meghálálta a szurkolók bizalmát, s több mint 12 év után talált be újra a Vörös Ördögök mezében. A visszatérő szupersztár a duplája után természetesen bizakodva tekintett a jövőbe: „Csapattársaim, és a lelátóról érkező fantasztikus biztatás segítségével magabiztosan, optimistán indulunk el a közös úton, amelynek végén együtt fogunk ünnepelni” – fogalmazott az ötszörös Aranylabdás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Fantasztikus visszatérését követően a BBC Sportnak is nyilatkozott CR7, a lapnak elmondta, nem számított ilyen eredményes bemutatkozásra:

„Nem számítottam rá, hogy kétszer is betalálok. Egy gólra igen, de kettőre nem. Nagyra értékelem a szurkolók buzdítását, hihetetlen hangulatot teremtettek – hálálkodott Ronaldo a lefújást követően.

„A mérkőzés elején rendkívül ideges voltam, nem vártam, hogy a szurkolók folyamatosan az én nevemet skandálják majd. Egyszerűen csak jól akartam játszani, és bebizonyítani, hogy még mindig képes vagyok segíteni a Unitedet. Csodálatos ez a klub, rettentően büszke vagyok!”

Természetesen a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solksjaer is méltatta új játékosát (egyben egykori csapattársát), és utalt arra is, hogy Ronaldo a honfitársával, Bruno Fernandessel remek párost alkothat.

„Egy pillanatra sem volt kétséges, hogy Cristiano kezdőként lép pályára, mindenki tudja, hogy ezért szerződtettük – jelentette ki a norvég mester. – Nagyon boldogok vagyunk, hogy nálunk futballozik. Jó játékosok mindig jól tudnak együttműködni, ráadásul Ronaldo és Bruno Fernandes a portugál válogatottban is együtt játszanak, kölcsönösen tisztelik egymást.”

Borítókép: EPA/Peter Powell

További tartalmak

Kapcsolódó hírek