Musorujsag
Élő Eredmények

Percekkel első BL-gólja után vesztette el édesapját a Manchester City játékosa

Percekkel első BL-gólja után vesztette el édesapját a Manchester City játékosa

m4sport.hu | Szerző: Dezső Márkó
A Manchester City 26 éves védője, Nathan Aké az Instagramon közzétett bejegyzésben számolt be édesapja elvesztéséről, az RB Leipzig ellen 6-3-ra megnyert Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés másnapján.

A 22-szeres holland válogatott hátvéd mindössze negyedik BL-mérkőzésén lépett pályára szerda este, és első találatát is megszerezte. Mint később megtudta, percekkel később elhunyt súlyos beteg édesapja.

„Az elmúlt néhány hét volt a legkeményebb életem során, az apám súlyos beteg volt és már semmilyen kezelés nem segíthetett rajta. Szerencsés vagyok, hogy a feleségem, a családom és a barátaim is támogattak ezekben a nehéz napokban. Tegnap, egy ilyen kemény időszakot követően megszereztem az első gólomat a Bajnokok Ligájában, és mindössze néhány perccel utána elhunyt az édesapám, az édesanyám és a bátyám oldalán. Talán ennek így kellett történnie. Amikor a pályán látott, mindig boldog és büszke volt. Tudom, hogy mindig velem vagy, örökké a szívemben leszel, ezt a gólt most neked szánom, apa” – írta megható búcsúüzenetét Aké a közösségi oldalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nathan Aké (@nathanake) által megosztott bejegyzés

Borítókép: fotó: EPA/Andrew Yates

További tartalmak