Musorujsag
Élő Eredmények
×

Michael Owen: A PSG gyengébb lett Messivel

Michael Owen: A PSG gyengébb lett Messivel

m4sport.hu/Mirror
„Nem is értem miért emlegetik őket a Bajnokok Ligája esélyesei között, az angol csapatok mind sokkal jobbak” – fogalmazott az angol legenda.

Először volt pályán egyszerre az új szezon csodatriója, a Messi, Neymar, Mbappé támadóhármas a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája-találkozón. A bemutatkozás elég gyérre sikeredett a világsztároktól, mindössze egy vékonyka 1–1-et ért el a PSG, a francia csapat gólját pedig nem a fent említett klasszisok egyike, hanem Ander Herrera szerezte. Az angol legenda, Michael Owen érdekes kritikát fogalmazott meg a találkozót követően.

„Az egész világ odavan értük, külön-külön mindhárman fantasztikus játékosok”mondta a BT Sportnak a Paris Saint-Germain új támadótriójáról a 89-szeres angol válogatott támadó – „De a pályán szerintem gyengítik egymást, nem is értem miért emlegetik a PSG-t Bajnokok Ligája esélyesei között. Az angol csapatok szerintem mind sokkal jobbak!”

Rio Ferdinand nem értett egyet korábbi csapattársával, szerinte a párizsi együttesben megvan a potenciál: „Amennyiben Messiék megfelelő támogatást kapnak a középpályáról, bárkire veszélyesek lehetnek” – fogalmazott az egykori védő, aki hozzátette, szerinte Mauricio Pochettino feladata lesz, hogy a sztároktól megkövetelje a fegyelmezett munkát, mert „ez különbözteti meg a kiváló edzőket a jóktól”.

„Szerintem Messi érkezése jobb teljesítményre sarkallja majd Mbappét is, aki meg akarja mutatni az argentin zseninek is, hogy mire képes – folytatta Rio Ferdinand – Neymar pedig a Barcelonában is nagyon élt Messi oldalán.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek