Musorujsag
Élő Eredmények

„Nem azért jöttem ide, hogy pihenjek” – James Rodríguezt bemutatták Katarban

„Nem azért jöttem ide, hogy pihenjek” – James Rodríguezt bemutatták Katarban

m4sport.hu
Szerdán jelentették be hivatalosan, hogy James Rodríguez az Evertontól a katari al-Rajjanhoz. A 30 esztendős labdarúgót csütörtökön délután egy sajtótájékoztató keretében már be is mutatták az új csapatánál.

Sajtóhírek szerint a korábban a Real Madridban és a Bayern Münchenben is szereplő kolumbiai labdarúgó játékjogát a magas fizetési igénye miatt egyetlen európai csapat sem akarta megvásárolni, így kötött ki a a katari al-Rajjanban.

A középpályást csütörtökön hivatalosan is bemutatták az új klubjánál.

„Nem azért jöttem ide, hogy pihenjek. Győzni jöttem. Pár napja már elmondtam az edzőnek, hogy trófeákat szeretnék nyerni. Ez az, amire mindig is vágytam, nyerni valamit, bárhol is vagyok. Győztes típus vagyok, és bármerre is járok, nyerni akarok” – mondta James Rodríguez a sajtótájékoztatón.

A katari csapat vezetőedzője, a korábban a francia válogatottat és a Paris Saint-Germaint is irányító Laurent Blanc elmondta, az al-Rajjannak pontosan ilyen játékosokra van szüksége, mint James Rodríguez, mivel a többeik pontosan úgy szeretnének játszani, mint a kolumbiai. Éppen ezért reméli, hogy néhány napon belül már pályára is léphet.

A katari klub közleménye szerint James Rodríguez három évre szóló szerződést írt alá, az azonban nem derült ki belőle, hogy az al-Rajjan mennyi pénzt fizetett az Evertonnak kolumbiai labdarúgó játékjogáért.

Borítókép: alrayyansc.qa

További tartalmak

Kapcsolódó hírek