Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy fába vágja a fejszét a Barcelona, a Man. City támadóját akarja – sajtóhír

Nagy fába vágja a fejszét a Barcelona, a Man. City támadóját akarja – sajtóhír

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapata Ferran Torres szerződtetésén gondolkozik.

 

Ha hinni lehet a The Sun értesüléseinek, akkor Joan Laporta ráadásul nem is csak gondolkozik: a gránátvörös-kékek állítólag a nyáron már megkeresték a Manchester Cityt Ferran Torres miatt, ám az angol gigász elutasította a Barcelona érdeklődését – a brit lap úgy tudja, hogy a spanyolok első körben csak kölcsönvették volna a 21 esztendős támadót, a megállapodásba pedig végleges vásárlási opciót rakattak volna.

Ám mivel Torres meggyőzte Pep Guardiolát, így a City nem kért a transzferből. A The Sun most arról ír, hogy a Barcánál nem vetették el az ötletet, és továbbra is Torres a kiszemelt. A katalánok állítólag azt tervezik, hogy 2022 nyarán ismét próbálkoznak a manchesterieknél, a Barcelona új vezérigazgatója, Mateu Alemany ugyanis jól ismeri Torrest, ugyanis még a Valenciánál együtt dolgozott vele.

Egy biztos: a Barcelonának nem lesz könnyű dolga, Torres értékét a transfermarkt.de piaci portál 50 millió euróra becsüli, 2025 nyaráig ráadásul érvényes szerződése van a Manchester Cityvel, Guardiola pedig vélhetően csak egy sokkal magasabb összegért engedné el a játékosát – ez gránátvörös-kékek jelenlegi anyagi helyzetében nehezen lenne kivitelezhető.

Borítókép: EPA/Andrew Yates

További tartalmak