Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mbappé tiszta vizet önt a pohárba meghiúsult nyári átigazolása kapcsán

Mbappé tiszta vizet önt a pohárba meghiúsult nyári átigazolása kapcsán

m4sport.hu | Szerencsés Szilveszter
Meghiúsult nyári klubváltása után megszólalt jövőjéről Kylian Mbappé. A Paris Saint-Germain 22 éves támadójával a francia RMC készített interjút, melyet teljes egészében kedden este közölnek majd.

A teljes nyári átigazolási időszakban kiemelt figyelemmel követte a világsajtó Mbappé esetleges klubváltását, mely végül meghiúsult – a Paris Saint-Germain a Real Madrid egyik ajánlatát sem fogadta el, pedig a királyiak állítólag több mint 200 millió eurót is ajánlottak érte.

A 22 éves világbajnokkal a francia RMC készített két órás műsort, amelyben a nyári tárgyalásokról is beszélt:

„Attól a pillanattól kezdve, hogy eldőlt, nem akarok hosszabbítani, szerettem volna, hogy a klub átigazolási díjat kapjon értem, valamint elegendő időt akartam hagyni a megfelelő minőségű helyettesem megtalálására – fogalmazott a 2017-es Golden Boy-díj győztese. A PSG nagyon sokat adott nekem, mindig is boldog voltam itt, az elmúlt négy évben és most is. Elég korán bejelentettem a távozási szándékom, hogy a klub felkészülhessen. Szerettem volna, hogy mindenki jól járjon, kéz a kézben, hogy jó üzletet kössünk, tiszteletben tartottam, hogy pénzt szeretnének kapni értem. Azt is mondtam, hogy ha nem akarjátok, hogy idén távozzak, maradok.”

„Az emberek azzal vádolnak, hogy visszautasítottam hat vagy hét szerződéshosszabbítási ajánlatot, de ez abszolút nem igaz, ahogyan az sem, hogy nem akartam többet beszélni Leonardóval. Az én álláspontom tiszta volt, tájékoztattam a klubot, hogy el akarok igazolni, ezt pedig július végén mondtam” – mondta Mbappé.

A teljes interjút kedden este osztja meg a francia RMC.

Borítókép: EPA/YOAN VALAT

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mbappé kiakadt Neymarra: Nem passzol nekem
Szombaton este a Paris Saint-Germain - Messi nélkül - 2-0-ra verte a Parc des Pricesben a Montpelliert. A párizsi csapat a hajrában biztosította be a győzelmet, amikor az elégedetlenkedő Kylian Mbappé már nemvolt pályán.
Külföldi bajnokságok