Musorujsag
Élő Eredmények

Donnarumma: Semmi bajom Navasszal, normális, hogy akadnak nehézségek

Donnarumma: Semmi bajom Navasszal, normális, hogy akadnak nehézségek

m4sport.hu | Szerző: Dezső Márkó
A PSG edzője, Mauricio Pochettino igyekszik megosztani a lehetőséget két sztárkapusa, Keylor Navas és a nyáron igazolt Gianluigi Donnarumma között. Ugyan a hírek arról szóltak, hogy a 22 esztendős hálóőr elégedetlen a pályán töltött perceivel, az olasz válogatottnál tartott sajtótájékoztatón tisztázta a PSG-vel kapcsolatos gondolatait.

A csapat eddig 12 tétmérkőzést játszott a szezonban, Donnarumma az első háromban sérülés miatt nem volt a keret tagja, az utána következő kilenc mérkőzésből négyet végigjátszott, öt alkalommal pedig a kispadon ült.

„Semmi bajom sincs Navasszal. Azért vagyok Párizsban, hogy játsszak, normális, hogy akadnak nehézségek az elején. Biztos vagyok abban, hogy minden remekül fog alakulni”idézte Donnarummát a Marca.

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

A válogatott és a PSG játékát nem kívánta egymással összevetni.

„Az olasz válogatott és a PSG két különböző csapat, két különböző helyzet, nem hiszem, hogy lenne értelme összehasonlítani. A válogatottal egyértelmű identitásunk van és nagyon boldogok vagyunk amiatt, amik történnek velünk. Készen állunk az edzőért játszani, jól kijövünk és izgatottan várjuk az edzőtábort” – fejtette ki véleményét.

Szerdán rendezik az UEFA Nemzetek Ligája elődöntőjét, ahol a nyári Európa-bajnokság után Olaszország ismét a spanyolokkal találkozik. Az Eb-n 1–1-es döntetlen után tizenegyesekkel a Squadra Azzurra nyert és jutott döntőbe, ahol szintén tizenegyesekkel verte Angliát.

Az olasz válogatott a spanyolok elleni Eb-elődöntő előtt (Fotó: MTI/AP/EPA pool/Facundo Arrizabalaga)

„Ugyanolyan spanyol csapatra számítok, mint amilyen az Eb-n is volt, dolgoznunk kell azokon a szituációkon, amelyekben jobban is teljesíthettünk volna. Nem lesz egyszerű mérkőzés, nyáron is nehéz volt, sokat kell tennünk a győzelemért. Ismét 110%-ot kell nyújtanunk.” 

 

 

Borítókép: EPA/Facundo Arrizabalaga

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Olasz-spanyol és belga-francia párharc a Nemzetek Ligája-elődöntőiben
A héten Olaszországban rendezik a labdarúgó Nemzetek Ligája második kiírásának négyes döntőjét: az elődöntőben előbb szerdán a házigazda, Európa-bajnok olasz válogatott a spanyol csapatot látja vendégül, csütörtökön pedig a világbajnok franciák szomszédjukkal, a világranglista-vezető belgákkal találkoznak. A bronzmérkőzésre és a döntőre vasárnap kerül sor.
Külföldi futball