Musorujsag
Élő Eredmények

Donnarumma szerződtetése nem volt tervben a PSG-nél

Donnarumma szerződtetése nem volt tervben a PSG-nél

m4sport.hu | Szerző: Dezső Márkó
Kifejezetten jól sikerült a Paris Saint-Germain nyári átigazolási szezonja, Sergio Ramos és Lionel Messi mellett az olasz kapus, Gianluigi Donnarumma is ingyen csatlakozott a klubhoz. A PSG sportigazgatója ugyanakkor egy interjúban elárulta, egyáltalán nem volt tervben a friss Európa-bajnok szerződtetése.

„Júniusig soha, semmiféle kapcsolatunk nem volt Donnarummával. Nem terveztük, hogy szerződtetjük. Akkor döntöttük el, hogy megszerezzük, amikor júniusban még mindig nem volt új csapata. Előtte sosem dolgoztunk azon, hogy ingyen igazolhatóként Párizsba csábítsuk”számolt be az egyesület sportigazgatója, Leonardo.

Végül megvalósult a transzfer, a 22 esztendős kapus hat szezon után elhagyta az AC Milan felnőttcsapatát és 2026-ig kötelezte el magát a PSG-nél – amit a milánói drukkerek olyannyira a szívükre vettek, hogy kifütyülték a Nemzetek Ligája olasz-spanyol elődöntőjén (1-2).

Gianluigi Donnarumma (Fotó: PSG)

Ugyan arról szóltak a hírek, hogy Donnarumma elégedetlen az idei szezonban kapott játéklehetőséggel, ezt szerdán, az olasz válogatott sajtótájékoztatóján tagadta.

Borítókép: Gianluigi Donnarumma (Fotó: EPA/Christophe Petit Tesson)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Donnarumma: Semmi bajom Navasszal, normális, hogy akadnak nehézségek
A PSG edzője, Mauricio Pochettino igyekszik megosztani a lehetőséget két sztárkapusa, Keylor Navas és a nyáron igazolt Gianluigi Donnarumma között. Ugyan a hírek arról szóltak, hogy a 22 esztendős hálóőr elégedetlen a pályán töltött perceivel, az olasz válogatottnál tartott sajtótájékoztatón tisztázta a PSG-vel kapcsolatos gondolatait.
Egyéb
Nem látják szívesen Milánóban Donnarummát
Szerdán az olasz válogatott a spanyolokkal találkozik az Európai Nemzetek Ligája elődöntőjében. A meccs egyik nagy pikantériája, hogy az Európa-bajnok Gianluigi Donnarumma először tér vissza Milánóba azóta, hogy nem hosszabbított a Milannal és inkább a francia Paris Saint-Germain csapatához igazolt.
Labdarúgás