Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kokain, szexorgiák: Maradona egykori tini barátnője kitálalt

Kokain, szexorgiák: Maradona egykori tini barátnője kitálalt

m4sport.hu | Romao André
A 37 éves kubai Mavys Álvarez egy argentin televíziónak vallott arról, hogy mindössze 16 évesen barátnője volt a nála 24 évvel idősebb, tavaly novemberben elhunyt Diego Armando Maradonának. Drámai vallomásában kiteregette, hogy a labdarúgás történetének egyik legnagyobb legendája milyen dolgokra akarta rávenni. Mindezt azok után, hogy az argentin legenda egykori barátai ellen eljárás indult embercsempészet miatt.

Tavaly novemberben, 60 évesen hunyt el Diego Armando Maradona, akinek élete közel sem volt botrányoktól mentes. Már aktív labdarúgóként többször lehetett olvasni drogproblémáiról, ahogyan nem vetette meg a szórakozást, a fülledt orgiákat sem.

Bár 1989 és 2004 között házasember volt, Claudia Villafanéval, akitől két lánygyermeke született, később fény derült arra, hogy más asszonyoktól is voltak gyerekei.

A napokban az is kiderült, hogy 2000-től – amikor még bőven Villafame asszony férje volt – élettársi viszonya volt egy nála 24 évvel fiatalabb, akkor mindössze 16 éves kubai lánnyal, Mavys Álvarezzel.

Abban az időszakban többször járt drogelvonón az argentin legenda, csapodár életvitele folyamatosan a korabeli címlapok egyik kedvelt témája volt. Ugyanakkor  más árnyoldala is volt akkori életének. A napokban egy intim részleteket tartalmazó videó került elő róla, amelynek köszönhetően emberkereskedelem miatt a néhai Maradona társai ellen vádat emeltek. Az ügy vádlottjai Guillermo Coppola, Mariano Israelit, Omar Suárez, Carlos Ferro Vieira, akik a nyolcvanas évektől közeli barátjai voltak a legendás argentinnek.

Mavys Álvárez ezek után az América TV-nek nyilatkozott akkori kapcsolatáról Maradonával, aki mellett kipróbálta a kokaint, aki szexorgiákra akarta csábítani és arra kérte, hogy nagyobbítsa meg melleit.

“Többször próbáltam, de képtelenség volt kiszállni. Egy spirálba kerültem. Amikor sikerült megszabadulnom a drogoktól, az alkoholba menekültem” – emlékezett vissza a 37 éves asszony, aki azt is felelevenítette, hogy került kapcsolatba a nála jelentősen idősebb férfival.

“Egy férfi állított meg, hogy Maradona szeretne velem találkozni. Egy órán keresztül igyekezett győzködni, és mivel fontos volt segíteni Diegónak, Kuba világhírű barátjának, végül beleegyeztem” – mesélte, hogy került kapcsolatba Maradonával, aki eleinte kedves és udvarias volt vele, de idővel azt vette észre, hogy nem jó irányt vett a kapcsolat.

“Diego belevitt a drogozásba, amikor még mindig csak 16 voltam. Többször erőltette, hogy próbáljam ki, amikor a lakásban voltunk. Eleinte elhárítottam, mondtam neki, hogy nem nyúlok hozzá, mert megöl. Egy idő után viszont belementem, mert nagyon magányosnak érezte magát és nem szerette egyedül csinálni. Minden áldott nap” – mondta kiegészítve, hogy élete legnagyobb hibája volt, még kórházba is került drogproblémái miatt tinédzserként.

“Letenni a drogot borzasztóan nehéz volt. Sokszor hallucináltam miatta. Egyszer kórházba is kerültem mert dehidratálódtam. Függő lettem, képtelen voltam abbahagyni” – vallotta Mavys Álvarez.

Arról is kitálalt, hogy Maradona miatt kellett mellnagyobbító műtéten átesnie.

“Diego azt mondta, sokkal jobban néznék ki ha nagyobbak lennének a melleim. Úgy képzelte, hogy a kubai házában végeznénk el a műtétet, de ettől tartottam, így végül úgy határoztunk, hogy Argentínában csinálják a beavatkozást” – mesélt a mellműtétjéről, amelyhez Fidel Castro – Maradona baráti viszont ápolt a kubai politikussal – engedélyére is szüksége volt, hogy elhagyhassa Kubát.

A műtét után komplikációk léptek fel, a gyógyulás a vártnál lényegesen hosszabb lett, hónapokat vett igénybe. Ekkor már érezte, hogy veszélyes számára ezt a kapcsolat, semmiképen sem lehet jó vége. Az utolsó csepp az volt, amikor Maradona arra akarta rávenni, hogy orgiákon vegyen részt, de ez már túl sok volt neki, ahogyan a férfinak sem tetszett a fiatal lány ellenkezése. Végül így sikerült kimenekülnie a kapcsolatból.

Az esettel kapcsolatban Álvarez asszony ügyvédje, Gastón Marono is megszólalt.

“Most (Mavys Álvareznek) családi ügyeket kell intéznie, mert van egy lánya, aki nem sokkal fiatalabb annál, mint amennyi ő akkor volt, amikor a viszonyt folytatott. A családja támogatja őt. Szeretné véglegesen lezárni ezt a sebet az életéből. Korábban nem beszélhetett erről, mert rettegett Fideltől (Castro) és Maradonától. Most, hogy mindketten meghaltak, és a lánya kezdi elérni azt a kort, nem akarja, hogy bárki az életben ugyanazt átélje, amit ő akkor” – mondta az ügyvéd.

Borítókép: Diego Maradona (Fotó: EPA/Kerim Okten)

További tartalmak