Musorujsag
Élő Eredmények

Barátnője próbálta autóval elütni a PSG korábbi játékosát

Barátnője próbálta autóval elütni a PSG korábbi játékosát

m4sport.hu | Szerző: Szerencsés Szilveszter
A szebb napokat is megélt Jesé Rodríguez összeveszhetett kedvesével, Aurah Ruizzal, aki megpróbálta autójával elütni a futballistát.

A Cannarias 7 adta hírül, hogy az UD Las Palmas labdarúgója Jesé Rodríguez megsérülhetett. Az információk szerint barátnője Aurah próbálta meg elütni a korábban a Paris Saint-Germainnél és a Real Madridnál is megfordult támadót.

Az eset egy koncert után történt a Gran Canaria Aréna kijáratánál múlt vasárnap.

A szemtanúk elmondása szerint a pár összeveszett és heves szóváltásuk után Aurah autóba ült, majd megpróbálta elütni Jesét. A kísérlet szerencsére nem sikerült, de így is áthajtott a 28 éves játékos lábán, aki könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. A Real Madridban nevelkedett játékos kihagyta csapata keddi edzését, de minden bizonnyal pályára léphet a következő Tenerife elleni bajnokin.

 

Borítókép: Jese rodriguez EPA/Quique Curbelo

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kokain, szexorgiák: Maradona egykori tini barátnője kitálalt
A 37 éves kubai Mavys Álvarez egy argentin televíziónak vallott arról, hogy mindössze 16 évesen barátnője volt a nála 24 évvel idősebb, tavaly novemberben elhunyt Diego Armando Maradonának. Drámai vallomásában kiteregette, hogy a labdarúgás történetének egyik legnagyobb legendája milyen dolgokra akarta rávenni. Mindezt azok után, hogy az argentin legenda egykori barátai ellen eljárás indult embercsempészet miatt.
Külföldi futball