Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kép: Samir Nasri döbbenetes átalakuláson ment át

Kép: Samir Nasri döbbenetes átalakuláson ment át

m4sport.hu | Szidor György
Az elég kellemetlen, ha egy gálameccs után nem a játékod, hanem a súlyod és a testalkatod miatt beszélnek rólad.

Samir Nasri idén szeptemberben jelentette be visszavonulását. A 41-szeres francia válogatott labdarúgó játszott az Olympique Marseille, az Arsenal, a Manchester City, a Sevilla, az Antalyaspor, a West Ham United, végül az RSC Anderlecht együttesében.

A 34 éves támadó hazája válogatottjában 2007 és 2013 között 41 gólt szerzett, volt az Év francia labdarúgója, kétszer Premier League-t is nyert. Élete formájában az Arsenalban játszott, az utóbbi időben elsősorban eltiltásával hívta fel magára a figyelmet.

Tegnap azonban pályára lépett az Olympique de Marseille legendái és az UNICEF csapata közötti öregfiúk mérkőzésen. A Marseille együttesében olyan játékosok mellett, mint Robert Pires, Desailly, Ravanelli vagy Didier Drogba, míg az ellenfélnél ott volt többek között Abidal, Karembeu, Cambiasso, Mendieta.

A legnagyobb feltűnést azonban Nasri keltette, hiszen amíg Drogba talán még versenysúlyánál is könnyebb, addig a francián szemmel láthatóan jelentős súlyfelesleg van. Elnézve testalkatát, előbb hinnénk, hogy 2-3 éve akasztotta szögre a stoplist, mint az elmúlt hónapban.

Amíg Drogba bebizonyított, hogy továbbra is életveszélyes a kapu előtt, addig Nasrinak a gólörömhöz felszaladni is komoly erőpróbát jelentett.

Borítókép: epa05713761 Sevilla's midfielder Vicente Iborra (L) celebrates together with French Samir Nasri (R) after scoring the third goal against Real Madrid during their round of 16 King's Cup second leg match played at Ramon Sanchez Pizjuan's stadium in Seville, Andalusia, Spain, on 12 January 2017. EPA/JULIO MUNOZ

További tartalmak