Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: a Chelsea német válogatott támadója lehet a Newcastle első nagy fogása

Sajtóhír: a Chelsea német válogatott támadója lehet a Newcastle első nagy fogása

SportBILD | Szerző: m4sport.hu
A német Bild forrásai szerint a Newcastle United első nagy fogása a Chelsea német válogatott támadója, Timo Werner lehet az átigazolási piacon januárban.

Mint arról beszámoltunk, tulajdonost váltott az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle, és szaúdi kézbe kerültek a „szarkák”, aminek következtében jóval nagyobb büdzsével gazdálkodhat majd a klub a jövőben.

A Bild újságírója, Christian Falk Twitteren erősítette meg, hogy a Newcastle első nagy fogása az átigazolási piacon Timo Werner lehet januárban. Az újságíró forrásai szerint a játékos menedzseri irodája már fel is vette a kapcsolatot a klubbal.

Arról egyelőre nem tudni, milyen összegért szerződtetnék, de a Chelsea biztosan nem engedné el aprópénzért a 25 éves támadót, hiszen 2020 nyarán vásárolták 64 millió euróért az RB Leipzigtől.

A 47-szeres német válogatott támadó azonban egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: főképp sorozatos, elhibázott ziccereivel került be a sporthírekbe, ebben a Premier League-idényben pedig mindössze hat mérkőzésen kapott lehetőséget Thomas Tucheltől, amiken egyetlen gólt szerzett.

A gyengélkedő Wernert korábban a Bayern Münchennel is szóba hozták, akkor a klubhoz közeli források azt állították, a Chelsea nem szándékozza őt eladni legalább a nyári átigazolási időszakig.

További tartalmak