Musorujsag
Élő Eredmények

„Újabb családot tettél tönkre egy szajha miatt” – Icardi felesége Instagramon akadt ki

„Újabb családot tettél tönkre egy szajha miatt” – Icardi felesége Instagramon akadt ki

Instagram / Wanda Icardi
Wanda Icardi, Mauro Icardi felesége és egyben ügynöke hűtlenséggél vádolta a PSG támadóját az Instagramon, és igyekezett törölni közös képeiket a platformról. A pár azonban úgy néz ki, vasárnap estére már kibékült...

Mint ismert, Mauro Icardi és Wanda Icardi kapcsolata azután kezdődött – legalábbis állíttásuk szerint –, hogy Wanda elhagyta a Barcelona korábbi labdarúgóját, egyben Mauro Icardi jó barátját, Maxi Lópezt, akitől három gyermeke született. Az argentin hölgy és a futballista 2014-ben házasodott össze, és ket gyerekük született. Wanda Icardi nem csak a felesége a PSG csatárának, hanem ügynöke is.

A 34 éves korábbi modell Instagramon vádolta meg hűtlenséggel a párját: „Újabb családot tettél tönkre egy szajha miatt” – írta történetében, majd kikövette az összes közösségi média-platformon Icardit, és igyekezett törölni közös képeiket az Intagramon.

Frissítés: habár vasárnap este Icardi-közös képeket posztolt Instagramjára, úgy néz ki, nem hatotta meg vele feleségét, aki már a gyűrűjét sem hordja. A futballista így állítólag kész azzal zsarolni Wanda Icardit, hogy elhagyja a PSG-t, ha nem fogadja vissza.

További tartalmak