Musorujsag
Élő Eredmények

Coutinho: Senki sem tudja, mennyire szenvedtem

Coutinho: Senki sem tudja, mennyire szenvedtem

m4sport.hu | Szerző: Dezső Márkó
A Barcelona egygólos hátrányból fordítva nyert 3-1-re a Valencia ellen a spanyol bajnokság nyolcadik fordulójában, a katalánok ezzel két egymást követő vereség után (Benfica a Bajnokok Ligájában és Atletico Madrid a La Ligában) újra rátaláltak a győzelem útjára. A találkozó utolsó gólját Philippe Coutinho szerezte, akinek kiemelkedő jelentőséggel bírt, hogy újra betalált.

A 29 esztendős brazil támadó csereként, a mérkőzés 59. percében lépett pályára, majd a 85.percben beállította a végeredményt – ezzel 2020 novembere óta először volt eredményes.

„Ez egy harci kiáltással ért fel, muszáj volt betalálnom, hogy visszanyerjem az önbizalmamat. Senki sem tudja, mennyire szenvedtem. Egy sebhely, ami erősebbé tesz. Azok után, ami történt velem, ugyanannyi, vagy tán még több kedvem van játszani, és hogy a lehető legjobb Coutinho legyek” – számolt be a futballista a meccs utáni interjúban, írja a Sport Bild.

Coutinho a Barcelona mezében eddig 97 találkozón szerepelt, ezeken 24 gólt szerzett és 14 asszisztot osztott ki. Barcelonai időszaka alatt egyszer adták kölcsön, a kifejezetten sikeres 2019-2020-as szezont a Bayern Münchennél töltötte, részese volt a Bajnokok Ligája- és a Bundesliga- mellett a Német Kupa-győzelemnek is.

Borítókép: Coutinho felszabadult gólöröme a hétvégi bajnokin (Fotó: EPA/ALEJANDRO GARCIA)

További tartalmak