Musorujsag
Élő Eredmények
×

Képek: máris kibékültek Icardiék? Közös fotókat posztolt feleségével a PSG csatára

Képek: máris kibékültek Icardiék? Közös fotókat posztolt feleségével a PSG csatára

Football Italia
Mint arról korábban beszámoltunk, Wanda Icardi – a PSG csatárának, Mauro Icardinak a felesége és egyben ügynöke – hűtlenséggel vádolta meg férjét az Instagramon. Az ügy nagy visszhangot keltett a sajtóban, azonban most úgy néz ki, újabb fordulatot vett a történet: könnyen lehet, máris kibékült a házaspár.

A 34 éves korábbi modell vasárnap Instagramon vádolta meg hűtlenséggel a futballista párját: „Újabb családot tettél tönkre egy szajha miatt” – írta történetében, majd kikövette az összes közösségi média-platformon Mauro Icardit, és igyekezett törölni közös képeiket az Intagramon.

A PSG állítólag szabadnapot adott vasárnap Icardinak, hogy Milánóba utazhasson – amit a csatár meg is tett, ahogy arról az Instagram-oldala tanúskodik –, hogy helyrehozza házasságát. Úgy néz ki, ez sikerült is neki (vagy csak az Instagramra feltöltött képekkel próbálja kiengesztelni a feleséget), hiszen két fényképet is posztolt, egyiken boldog anyák napját kívánva Wanda Icardinak.

Mint ismert, Mauro Icardi és Wanda Icardi kapcsolata azután kezdődött – legalábbis állíttásuk szerint –, hogy Wanda elhagyta a Barcelona korábbi labdarúgóját, egyben Mauro Icardi jó barátját, Maxi Lópezt, akitől három gyermeke született. Az argentin hölgy és a futballista 2014-ben házasodott össze, és két gyerekük született. Wanda Icardi nemcsak a felesége a PSG csatárának, hanem az ügynöke is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek