Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sajtóhír: Icardi ultimátumot adott feleségének – és egyben ügynökének –, ha nem fogadja vissza, távozik a PSG-től

Sajtóhír: Icardi ultimátumot adott feleségének – és egyben ügynökének –, ha nem fogadja vissza, távozik a PSG-től

RMC Sport
Az RMC Sport argentin forrásokra hivatkozva azt írja, Mauro Icardi kész elhgyni a PSG-t, ha felesége, és egyben ügynöke, Wanda Icardi nem fogadja őt vissza. A csatár felesége hűtlenséggel vádolja a támadót, és már jegygyűrűjét sem hordja.

Ha már úgy gondolta, nem jön újabb csavar Mauro Icardiék házassága ügyében, akkor tévedett. A PSG támadójának felesége, és egyben ügynöke szombat este hűtlenséggel vádolta a csatárt az Instagramon: „Újabb családot tettél tönkre egy szajha miatt” – írta. Vasárnap este azonban Mauro Icardi közös képeket posztolt a közösségi oldalára, és ezzel mindenki azt hitte, itt a szappanopera vége, de nem.

Wanda Icardi ugyanis továbbra sem hajlandó visszafogadni férjét, ennek jeléül egy képet is kirakott Instagram történetébe, amin jelezte, már nem is hordja a jegygyűrűjét.

Az RMC Sport argentin forrásokra hivatkozva azt írja, Mauro Icardi azzal próbálja nyomás alá helyezni feleségét, hogyha nem fogadja vissza, akkor a csatár elhagyja a PSG-t – anyagi károkat okozva ezzel Wandának.

A PSG vezetőedzője, Mauricio Pochettino az RB Leipzig elleni BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elismerte, a 28 éves argentin támadó valóban nem edzett az elmúlt két napban “családi gondok” miatt, de a keretben ott lesz a kedd esti összecsapáson, amit az M4 Sport élőben közvetít 20.15-től.

További tartalmak