Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Nem az a kérdés, Ramos mikor mutatkozik be a PSG-ben, hanem az, hogy képes lesz-e még rendszeresen játszani”

„Nem az a kérdés, Ramos mikor mutatkozik be a PSG-ben, hanem az, hogy képes lesz-e még rendszeresen játszani”

m4sport.hu | Brúszel Péter
A jól értesült francia és spanyol sajtó szerint már nem az az igazi kérdés Sergio Ramosszal kapcsolatban, hogy mikor mutatkozik a Paris Saint-Germain csapatában, hanem az, hogy lesz-e még olyan állapotban, hogy rendszeresen a kezdőcsapat tagja legyen.

Nem halad jól a négyszeres BL-győztes védő rehabilitációja, legalábbis a Le Parisien és a Cadena SER szerint.

A francia lap úgy tudja, elhúzódó vádlisérülése miatt továbbra is csapattól külön, egyénileg készül a 35 éves hátvéd, és még mindig bizonytalan debütálásának időpontja, noha korábban arról volt szó, hogy már az október 15-i, Angers elleni bajnokin ott lehet.

A spanyol rádiócsatorna ennél is tovább ment, illetve másfelől közelítette meg a kérdést. Az El Larguero című műsorban ugyancsak elhangzott, hogy a vártnál jóval lassabban gyógyul a makacs sérülés, de a fő problémát nem ebben látták.

„Nekem még a november 20-i visszatérés is korainak tűnik – idézte Antón Meanát, a Marca korábbi újságíróját az As. – Nem az a legfontosabb kérdés, hogy mikor mutatkozik be, mert azt már akár most hétvégén megtehetné. Inkább az, hogy mikor lehet a kezdőcsapat tagja, illetve hogy mikortól játszhat rendszeresen. Komoly kétségeim vannak afelől, hogy a közeljövőben sor kerül erre.”

A hírek szerint lelkileg is megviseli Ramost a hosszadalmas rehabilitáció, hiszen az andalúz játékos mindig nagyon odafigyelt magára, ezúttal azonban hiába tesz meg mindent a teljes gyógyulás érdekében.

„Igazából azt sem pontosan tudjuk, hogy valóban csak a vádlija hátráltatja-e a visszatérését, netán valami más is van a háttérben. A jólértesültek szerint egyébként az orvosok sem optimisták” – tette hozzá.

Sergio Ramos legutóbb – még a Real Madrid színeiben – május 5.-én, a Chelsea elleni BL-meccsen lépett pályára, majd nyáron áttette székhelyét a francia fővárosba, ahol előbb egy térdsérülést szedett össze, majd augusztusban jött az azóta húzódó probléma a vádlijával (egészen pontosan a gázlóizmával).

Borítókép: Sergio Ramos a Parc des Princes lelátóján (Fotó: EPA/YOAN VALAT)

További tartalmak