Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Paris Saint-Germain felbonthatja Sergio Ramos szerződését – sajtóhír

A Paris Saint-Germain felbonthatja Sergio Ramos szerződését – sajtóhír

m4sport.hu | Brúszel Péter
A PSG labdarúgócsapatánál azt fontolgatják, hogy felbontják Sergio Ramos szerződését – számolt be a La Parisien.

A 35 éves spanyol védő kálváriája Párizsba igazolása óta tart: előbb egy térdsérülést szedett össze, majd augusztuban jött az azóta is húzódó probléma a vádlijával (egészen pontosan a gázlóizmával), ami miatt még nem mutatkozhatott be a csapatban.

A jól értesült francia lap úgy tudja, a párizsi klubnál kezdik megelégelni, hogy egy talicskányi pénzt fizetnek ki egy olyan játékosnak, aki nem hadrafogható (sőt, egyes hírek szerint jó darabig nem is lesz rendszeresen bevethető), ezért felmerült, hogy elválnak útjaik.

Az As beszámolója szerint a La Parisien azt írja, „a védőbe vetett bizalom már nem megingathatatlan, olyannyira, hogy szerződése felbontása is a lehetőségek között van. Még nincs napirenden a téma, de már abszolút nem elképzelhetetlen, a PSG ugyanis kezdi belátni, hogy hibát követhetett el”.

Sergio Ramosnak 2023 júliusáig szól a szerződése, a zuhanyhíradó szerint évi 15 millió euró körül összeget tehet zsebre. A világ- és Európa-bajnok spanyol legutóbb – még a Real Madrid színeiben – május 5.-én, a Chelsea elleni BL-meccsen lépett pályára.

Borítókép: Sergio Ramos (Fotó: EPA/Christophe Petit Tesson)

További tartalmak