Musorujsag
Élő Eredmények

Steven Gerrard is esélyes az Aston Villa megüresedett kispadjára – sajtóhír

Steven Gerrard is esélyes az Aston Villa megüresedett kispadjára – sajtóhír

m4sport.hu
Többek között Steven Gerrard és Roberto Martínez is a jelöltek között van az Aston Villa vezetőedzői posztjára – számolt be hétfőn a Sky Sports.

A birminghami klub zsinórban öt elveszített bajnokit követően, vasárnap köszönte meg a munkát Dean Smith-nek, aki három év után távozott a Premier League-ben 16. helyen álló csapattól.

Az angol sajtóban persze rögtön megkezdődött a találgatás, ki ülhet le a helyére, és állítólag öt-hat jelölt van a kispadra.

A Sky Sports úgy tudja, az aspiránsok között van a Glasgow Rangerst irányító Steven Gerrard, illetve a belga válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martínez is, de a dánokkal nagyszerű Eb-t és vb-selejtezősorozatot produkáló Kasper Hjulmand kinevezését sem zárja ki az angol csatorna.

A három szakembert értelemszerűen szerződés köti jelenlegi csapatához, ám a hírek szerint az Aston Villa kész lenne fizetni új vezetőedzőjéért.

Kettejüknek egyébként kapcsolódási pontja is van a Villához: Gerrard az ügyvezető igazgató Christian Purslow jó barátja, akivel annak idején együtt dolgozott a Liverpoolnál, míg Hjulmand a sportigazgatót, Johan Langét ismeri közelről.

Borítókép: EPA/Martin Sylvest

További tartalmak