Musorujsag
Élő Eredmények

Casemiro: Még az unokáimnak is elmondom, hogy Kroos és Modric a csapattársam volt

Casemiro: Még az unokáimnak is elmondom, hogy Kroos és Modric a csapattársam volt

m4sport.hu
A Real Madrid brazil középpályása egy hosszabb interjúban beszélt arról, kinek adná az Aranylabdát, és kik a világ legjobb védekező középpályásai.

Kiváltság, hogy ennyi éven át a világ legnagyobb klubjában játszhatok, és azt hiszem, ezt csak akkor fogom igazán megérteni, amikor vége lesz. Az, hogy Luka Modric és Toni Kroos is a csapattársam, kiváltság. Ez akkora élmény, hogy még az unokáimnak is elmondom majd, hogy két ilyen kivételes játékossal játszhattam” – mondta egy hosszabb interjúban Carlos Casemiro, a Real Madrid brazil középpályása.

Két másik csapattársáról is beszélt, véleménye szerint honfitársa Vinicius élete formájában van, de a kora miatt még van benne potenciál, így ennél is jobb lehet. A francia Benzemával kapcsolatban elmondta, nagyszerű mellette játszani, és nagyon szurkol neki, hogy megnyerje az Aranylabdát.

Megkérdezték tőle, hogy ő a jobb, vagy a Chelsea francia középpályása Kanté? „Kanté annak ellenére, hogy rendkívüli játékos, más poszton, nagyobb támadási szabadsággal futballozik a Chelsea-ben, az elsőszámú védekező középpályás Jorginho. De rajtuk kívül is vannak egészen fantasztikus játékosok ezen a poszton, mint Busquets vagy Fabinho. Mindenesetre örülök, hogy köztük emlegetnek engem is” – mondta a játékos.

Minden edzőnek megvan a maga munkamódszere, és szerencsére nagyon jól alkalmazkodunk Carlo Ancelloti módszeréhez, ahogyan azt tettük hosszú ideig Zidane-nál” – mondta azzal kapcsolatban, Zidane vagy Ancelotti a jobb edző. Ugyanakkor kiemelte, az olasz edző hiába 62 éves, több mint 40 futball múlttal és számos sikerrel a háta mögött, hihetetlen az az elszántsága, hogy nyerjen, és erre ösztönzi a játékosait is.

Borítókép: Casemiro és Luka Modric EPA/RODRIGO JIMENEZ

További tartalmak