Musorujsag
Élő Eredmények

Háromszor szakadt félbe a vb-selejtező Szalah rajongói miatt

Háromszor szakadt félbe a vb-selejtező Szalah rajongói miatt

m4sport.hu
Az Angola elleni idegenbeli vb-selejtezőt háromszor kellett megszakítani a berohanó szurkolók miatt. Mindháromszor az egyiptomi játékost akarták megölelni.

Egyiptom labdarúgó-válogatottja pénteken 2-2-s döntetlent játszott Angolában világbajnoki selejtezőn. A hazaiak már 2-0-ra vezettek, de Szalah két gólpasszát követően a vendégek egyenlíteni tudtak és bebiztosították csoportelsőségüket, aminek köszönhetően bejutottak a playoffba.

A Daily Mail cikkéből kiderül, találkozót három alkalommal is félbe kellett szakítani, mert angolai szurkolók berohantak a pályára, és ölelkezni, szelfizni szerettek volna a Liverpool támadójával. Az egyik alkalommal épp egy egyiptomi támadás közben szaladt be egy férfi, de a játékos nem igazán zavartatta magát, megölelte rajongóját, mielőtt a biztonságiak levitték volna a pályáról.

Az idén is remek formában játszó Szalah népszerűsége nem csak Afrikában van a csúcson, az Instagramon 45,6 millió követője van, idén betört a platform 10 legnépszerűbb labdarúgója közé.

Borítókép: Mohamed Szalah (MTI/EPA/Zurab Kurcikidze)

További tartalmak