Musorujsag
Élő Eredmények

„Világszégyen” – Ronaldóékat a portugál sajtó sem kíméli

„Világszégyen” – Ronaldóékat a portugál sajtó sem kíméli

mti
Lesújtó véleményeket fogalmazott meg a portugál sajtó, miután a labdarúgó-válogatott vasárnap hazai pályán kikapott a szerb csapattól, ezzel nem tudta közvetlenül kiharcolni a részvételt a jövő évi, katari világbajnokságra.

A Record címlapján Cristiano Ronaldo látható, amint a lisszaboni mérkőzést követően a fűben ül lehajtott fejjel, a fotó alatt pedig a főcím: „Világszégyen”.

A sajtóorgánumok egyöntetűen a portugál válogatott hozzáállását bírálták, ami 2–1-es vereséget eredményezett.

A Público című lap úgy összegez, hogy „sok tehetség kevés ambícióval” párosult, míg a Diario de noticias hidegzuhanyként értékelte a látottakat. Az A Bola összegzése szerint a portugál csapat veresége „nagyon is megérdemelt büntetés volt”, az együttes teljesítményét pedig „szánalmasnak” minősítette.

Az O Jogo „teljes elhomályosulásról” írt annak nyomán, hogy a  válogatott – amelynek döntetlen is elég lett volna a csoportelsőséghez – a hazai vereséggel jövő tavasszal pótselejtezőre kényszerül.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1912924"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => A szerbek a 90. percben szerzet góllal jutottak ki a vb-re, Portugália pótselejtezőt játszik.
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2021/11/09582548-1.jpg
    [alignment] => aligncenter
)
Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/Mario Cruz)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Milliós bírság, csúnyán megfizetett a kislány, aki berohant Ronaldo mezéért
A csütörtöki, Írország-Portugália világbajnoki selejtező döntetlennel végződött. A lefújás után egy kislány rohant oda Cristiano Ronaldóhoz, hogy elkérje a mezét. A portugál sztártól nemcsak a luzitán nemzeti trikót, de ölelést is kapott. A hivatalos szervektől pedig hatalmas büntetést...
Külföldi futball