Musorujsag
Élő Eredmények

Csak a szokásos – Gareth Bale megint megsérült

Csak a szokásos – Gareth Bale megint megsérült

m4sport.hu
Újabb sérülése miatt várhatóan hetekig nem léphet majd pályára Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója.

 

A 32 esztendős támadó térdproblémák miatt szeptember óta nem lépett pályára a madridiak színeiben, ám mint azóta kiderült, ebből felépült, s szemmel láthatóan csak a Realban nem szívesen játszik – Gareth Bale némileg meglepetésre a walesi válogatott Fehéroroszország elleni vb-selejtezőjén ott volt hazája kezdőcsapatában, igaz, csak egy félidőt bírt, a vádlijára panaszkodva már a félidőben lecserélték.

A spanyol sajtó most arról számolt be, hogy a vizsgálatok szerint Bale-nek mintegy három-négy hetet kell majd kihagynia a friss sérülése miatt – a hírek után a játékos ismét az újságírók célkeresztjébe került.

Jose Luis Hurtado, a Marca munkatársa nem kertelt: szerinte a támadó bolondot csinál a Real Madridból.

„Bale bolondot csinál a Real Madridból. Nem újdonság, évek óta így tesz, mióta kiderült, hogy a szerződése miatt egyszerűen sehova sem lehet őt elsózni. Szerződése van – ennyi volt a reakciója, mikor megtudta, hogy a klub megválna tőle. Az új sérülése nagyon bosszantó szituációra mutat rá. Augusztusban játszott utoljára a Realban, amikor ismét kényszerpihenőre vonult. Hogy azóta mi történt a rehabilitációjával, az titok volt végig. Ott volt a láthatáron a válogatott szünet, ő ott akart lenni Walesszel, hogy meglegyen a 100. válogatottsága is, ez az elkötelezettség jele. Bale-t régóta lehetetlen megfejteni. Nem tudni, hogy szabadidejében futballozó golfozóról van-e szó, vagy ő egy labdarúgó, aki a szabadidejében golfozik. Nem foglalkozik a tettei következményeivel. Nem érdekli a Madrid, még olyan legendák sem tudnak vele mit kezdeni, mint Zinédine Zidane. A nyáron, Carlo Ancelotti visszatérésekor úgy beszéltek róla, mintha új szerzemény lenne, abban reménykedett a klub, hogy a világbajnokságon szeretne játszani, így Madridban is jobb hozzáállást tanúsít majd.” 

Ami a statisztikákat illeti, a jelenlegi Gareth Bale 25. (!) – hivatalosan is jegyzett – sérülése a Real Madrid színeiben.

 

Borítókép: EPA-EFE/Peter Powell

További tartalmak