Musorujsag
Élő Eredmények

Hamis oltási igazolványa miatt nyomoznak ellene, lemondott a Werder Bremen edzője

Hamis oltási igazolványa miatt nyomoznak ellene, lemondott a Werder Bremen edzője

m4sport.hu | Szerző: Dezső Márkó
Markus Anfang, a német labdarúgó másodosztályban szereplő Werder Bremen vezetőedzője ellen az államügyészség hamis oltási igazolvány miatt folytat nyomozást, ezért a szakember az „extrém terheléssel járó időszakra" hivatkozva lemondott pozíciójáról.

„Az egyesület, a csapat és a családom körüli extrém terhelés miatt a Werder Bremennél ellátott vezetőedzői pozíciómtól azonnali hatállyal visszalépek. Szerződésem felbontása érdekében már megkerestem az illetékeseket, kívánságomat eljuttattam hozzájuk. A csapatnak a mai, Schalke elleni találkozóra és a jövőre nézve is a legjobbakat kívánom”idézte a kicker Anfangot.

Anfang mellet a másodedző, Florian Junge is távozik, amit a Werder Bremen hivatalos közleményben az államügyészség eljárásával indokol.

Frank Baumann, az egyesület ügyvezető igazgatója tiszteletben tartja a két tréner döntését, a felelősségük vállalásával kapcsolatban pedig elismerését fejezte ki.

A Werder Bremen 13 forduló után a német másodosztály nyolcadik helyén áll, a Schalke elleni találkozón az edzői teendőket a másik asszisztens, Danjiel Zenkovic látja majd el.

 

További tartalmak