Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az MU néhány hete hosszabbított Solskjaer stábjával, ami újabb milliókba kerülhet a klubnak

Az MU néhány hete hosszabbított Solskjaer stábjával, ami újabb milliókba kerülhet a klubnak

m4sport.hu
Brit sajtóértesülések szerint súlyos milliókba fájhat a Manchester Unitednek Ole Gunnar Solskjaer menesztése, de ebben az esetben nem a szakember lelépési pénzéről van szó.

 

A klub vasárnap tudatta hivatalos közleményben, hogy a norvég szakember távozik a posztjáról. Ole Gunnar Solskjaer elküldése nyilvánvalóan sokba kerül a Manchester Unitednek, amely egybehangzó információk szerint Sir Alex Ferguson távozása óta egyébként közel 40 millió fontot költött edzőkre.

Mike Keegan, a Daily Mail munkatársa ezzel kapcsolatban úgy tudja, hogy a „vörös ördögöket” a tréner leváltása mellett további összegek is terhelhetik hamarosan – Keegan beszámolója a Manchester épp néhány hete hosszabbított Solskjaer teljes stábjával, így a másodedzőkkel, Michael Carricckel, Mike Phelannel, Kieran McKennával, valamint a kapusedző Richard Hartisszal is, akik állítólag egyaránt hároméves megállapodást írtak alá. Mint a portál írja, a döntések egyébként már akkor is megkérdőjelezhetőek voltak, Solskjaer állása ugyanis hetek óta veszélyben forgott.

Keegan meglátása szerint a háttérstáb egyelőre tovább folytathatja a munkát a klubnál, ám ha a Manchester United vezetősége megtalálja az új menedzsert, ő minden bizonnyal hozza majd magával a saját embereit is, akkor pedig az együttesnek újabb, súlyos milliókat kell majd kifizetnie a jelenleg érvényes szerződések felbontásáért.

 

Borítókép: EPA/ANDY RAIN

További tartalmak