Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bale ügynöke szerint „gusztustalanul” viselkednek a Real-szurkolók a walesi sztárral

Bale ügynöke szerint „gusztustalanul” viselkednek a Real-szurkolók a walesi sztárral

m4sport.hu | H. K.
Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett éles kritikával illette a Real Madrid szurkolóit.

 

A 32 esztendős támadó már az előző idényben, Zinédine Zidane irányítása alatt is több időt töltött a pálya szélén, mint a pályán – noha a Real Madrid el akarta adni, Gareth Bale megtagadta a távozás lehetőségét, mondván, érvényes szerződése van a spanyol gigásszal, amit ki fog tölteni.

Carlo Ancelotti érkezése után úgy tűnt, hogy a walesi sztár visszanyeri a kedvét, s ismét lehet majd vele számolni, de Bale-nek az idény elején mindössze három bajnoki jutott, amikor térdsérülést szenvedett, ami miatt szeptember óta nem is lépett pályára az együttesben – ezek után nem meglepő módon óriási felháborodást váltott ki, amikor Bale a novemberi válogatott szünetben játékra jelentkezett, ám nem a klubcsapatában, hanem Wales Fehéroroszország elleni világbajnoki selejtezőjén.

Az 5–1-re megnyert találkozó kapcsán aztán tovább borzolta Bale a kedélyeket, hogy a szélsőt már a félidőben le kellett cserélni, nagyhamar pedig kiderült, hogy a támadónak ismét problémái akadtak – Bale ezúttal combsérülést szenvedett, ami miatt újabb négy-öthetes kihagyás várt rá!

Amikor visszatért a Real Madridhoz, a szurkolók az edzőközpont előtt körbeállták Bale autóját, s alaposan kiosztották. Noha tettlegességig nem fajult a dolog, most Jonathan Barnett, a játékos ügynöke igencsak éles kritikát fogalmazott meg a spanyol drukkerekkel szemben.

„Úgy gondolom, hogy gusztustalanul viselkedtek Bale-lel. De nem érdekel, foglalkoznom kellene velük? – tette fel a kérdést Barnett az El Chiringuitónak, majd hozzátette, még nem tudják, hogy mit hoz a jövő. – Kivárunk, aztán meglátjuk. Gareth Madridban él, a családja is itt van vele, imádja a várost. Sajnálatos, ami a válogatottnál történt, de muszáj volt pályára lépnie Walesben, mert nagyon fontos meccset játszottak a világbajnoki kijutás szempontjából. Olyan sérülésről van szó, ami bárkivel megtörténhetett volna, szerencsétlenség, hogy sajnos pont vele történt.”

Barnett elmondta azt is, hogy meglátása szerint Bale nem érdemli meg a szurkolók durva kritikáját azok után, amit tett a Real Madridért az elmúlt nyolc évben.

 

Borítókép: EPA-EFE/Peter Powell

További tartalmak