Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nem kockáztatnak, Pedri idén már nem játszhat a Barcában

Nem kockáztatnak, Pedri idén már nem játszhat a Barcában

m4sport.hu | H. K.
Spanyol sajtóhírek szerint idén már nem léphet pályára Pedri, a Barcelona fiatal labdarúgója.

 

A esztendős, néhány napja Golden Boynak is megválasztott szupertehetség ebben a szezonban eddig mindössze négy tétmérkőzésen léphetett pályára, miután szeptemberben izomsérülést szenvedett.

Noha az előzetes prognózisok szerint Pedri elvileg már novemberben visszatérhetett volna, a játékos a Marca szerint az elmúlt hetekben két alkalommal is rásérült a jelenlegi problémára, így Xavi Hernandez és az orvosi stáb most úgy döntött, hogy a teljes felépülési folyamatot elölről kezdik Pedrivel. Mint a spanyol portál írja, ez viszont azt jelenti, hogy újabb súlyos hetekig kényszerpihenőn lesz a fiatal tehetség, aki így 2021-ben már biztosan nem léphet pályára.

A spanyol sajtó továbbra is kritikusan fogalmaz a Barcelonával és Luis Enriquével kapcsolatban, a még mindig csupán 19 esztendős Pedri ugyanis ebben az évben félelmetes mennyiségű időt töltött a pályán, klub és válogatott szinten összesen 74 tétmérkőzésen játszott – a média szerint túlhajtották a középpályást, aki a kimerültségből fakadóan sérült meg.

A gránátvörös-kékek ebben a naptári évben még hat talélkozót játszanak: a bajnokságban a Villarreallal, a Betisszel, az Osasunával, az Elchével és a Sevillával, míg a Bajnokok Ligájában a Bayern Münchennel csapnak össze.

 

Borítókép: EPA/Alejandro Garcia

További tartalmak