Musorujsag
Élő Eredmények

„A helyzet nagyon egyértelmű volt” – a Hertha sportigazgatója Dárdai menesztéséről

„A helyzet nagyon egyértelmű volt” – a Hertha sportigazgatója Dárdai menesztéséről

m4sport.hu
Fredi Bobic, a Hertha labdarúgócsapatának sportigazgatója megszólalt Dárdai Pál hétfői menesztése után.

 

A sportvezető a B. Z. Berlinnek megindokolta a magyar szakember elküldését.

„Nem hiszem, hogy egy győzelem vagy egy vereség változtatott volna a döntésen. Ha 1–0-ra nyerünk a következő meccsen, akkor is így határozunk. A dolog nagyon egyértelmű volt számomra” – árulta el Fredi Bobic, hozzátéve, hogy nem az eredményekkel volt problémája a vezetőségnek, hanem azzal, hogy nem látták a csapaton a fejlődést.

„Arról van szó, hogy javítanunk kell a játékosokon, látnunk kell a fejlődést. Nem éreztem, hogy túlságosan sok minden változott volna. Egyébként nyitott, barátságos, jó beszélgetés volt, amit Dárdaival lefolytattam. Rövid volt természetesen, ő is csalódott volt. Megköszöntem neki az eddigieket, mert a tisztelet megvan.”

Dárdai Pál 2021. januárja óta töltötte be második alkalommal a vezetőedzői posztot, 31 mérkőzésen irányított, melyeken átlagosan 1.23 pontot szerzett az együttes. A 2021–2022-es szezonban a Hertha 13 bajnokin 4 győzelmet, 2 döntetlent és 7 vereséget számlál, legutóbb október 23-án, a Mönchengladbach ellen szereztek három pontot, azóta négy fordulóban maradtak nyeretlen.

 

Borítókép: MTI/EPA/Filip Singer

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Már nem Dárdai Pál a Hertha vezetőedzője
A német élvonal 14. helyén álló Hertha hivatalos oldalán közölte hétfő délelőtt, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott magyar vezetőedzőjével, Dárdai Pállal.
Külföldi futball