Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo: A France Football főszerkesztője hazudott rólam

Cristiano Ronaldo: A France Football főszerkesztője hazudott rólam

m4sport.hu | Szerző: Kun Dániel
Cristiano Ronaldo a hatodik helyen végzett a 2021-es Aranylabda-szavazáson. A gálán azonban nem vett részt, minek köszönhetően elindultak a távollétét megmagyarázó találgatások. A helyzet pikantériáját fokozta a France Football főszerkesztőjének, Pascal Ferrének a nyilatkozata, miszerint Ronaldo legfőbb célja, hogy több Aranylabdája legyen, mint Messinek. Az ötszörös aranylabdás még a hétfő esti díjátadó előtt reagált a francia újságíró szavaira a közösségi médiában.

Pascal Ferré, az Aranylabdát 65 évvel ezelőtt alapító France Football főszerkesztője a New York Timesnek nyilatkozott. Az újságíró elmondása szerint Cristiano Ronaldo célja, hogy több Aranylabdát gyűjtsön be karrierje során, mint a legfőbb riválisaként számontartott Lionel Messi. Állítása szerint ezt nem más, mint az Európa-bajnok támadó mondta el neki.

Az ötszörös aranylabdás labdarúgó a közösségi médiában cáfolta Ferré szavait:

„Szeretném megcáfolni Pascal Ferré múlt heti szavait, miszerint azt mondtam neki, a legfőbb vágyam, hogy több Aranylabdám legyen, mint Lionel Messinek.

Pascal Ferré hazudott, a nevemet használta saját maga és a lap népszerűsítésére, amelynek dolgozik. Elfogadhatatlan, hogy egy olyan személy, aki ilyen magas presztízsű díj odaítéléséért felel, ily módon hazudjon, és tiszteletlenségnek tartom egy olyan személlyel szemben, aki mindig elismerte a France Footballt és az Aranylabdát. Ma újra hazudott, mikor azt állította, hogy karanténkötelezettség miatt maradok távol a díjátadótól, aminek nincs alapja.

Mindig elismerem és gratulálok a győzteseknek a sportszerűség és a fair play keretein belül, karrierem kezdetétől fogva. Senkire nem tekintek ellenségként. Mindig magamért és a klubomért győzök és azokért, akik szeretnek, nem pedig valaki ellen.

Karrierem legnagyobb célja, hogy nemzeti és nemzetközi címeket nyerjek a klubjaimmal és hazám válogatottjával. Példát szeretnék mutatni mindazoknak, akik profi labdarúgókká akarnak válni, hogy aranybetűkkel írják a nevemet a világ futballjának történelemkönyvében.

Végül annyit, már a Manchester United következő meccsére koncentrálok és arra, amit a csapattársaimmal és a szurkolókkal közösen elérhetünk ebben a szezonban. Minden más? Minden más csak ezután jön…”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Borítókép: EPA/NEIL HALL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek