Musorujsag
Élő Eredmények
×

Klopp az Aranylabdáról: A ti hibátok!

Klopp az Aranylabdáról: A ti hibátok!

m4sport.hu
Jürgen Kloppot meglepte az Aranylabda-szavazás végeredménye, de egyből meg is nevezte a felelősöket.

A Liverpool német menedzserét arról kérdezték a városi rivális Everton elleni szerdai bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón, mit szól ahhoz, hogy játékosa, Mohamed Szalah csak hetedik lett a szavazáson.

„Meglepett, de ez nem rajtam múlik. Az Aranylabda-választáson nem újságírók szavaznak? Na ugye, akkor ne engem kérdezzetek, hanem a ti hibátok! Ha úgy gondoljátok, hogy előrébb kellett volna végeznie, akkor győzzétek meg a kollégáitokat!” – mondta vigyorogva Klopp.

Az edző arra is reagált, hogy Lionel Messi helyett sokak szerint Robert Lewandowskinak járt volna az idei Aranylabda. „Messinek bármikor odaadhatod ezt a díjat. A pályafutásáért, azért, amilyen futballista. De ha most nem Robert Lewandowskinak adod, akkor nagyon nehéz lesz neki valaha is megkapni.”

Borítókép: Jürgen Klopp (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Cristiano Ronaldo: A France Football főszerkesztője hazudott rólam
Cristiano Ronaldo a hatodik helyen végzett a 2021-es Aranylabda-szavazáson. A gálán azonban nem vett részt, minek köszönhetően elindultak a távollétét megmagyarázó találgatások. A helyzet pikantériáját fokozta a France Football főszerkesztőjének, Pascal Ferrének a nyilatkozata, miszerint Ronaldo legfőbb célja, hogy több Aranylabdája legyen, mint Messinek. Az ötszörös aranylabdás még a hétfő esti díjátadó előtt reagált a francia újságíró szavaira a közösségi médiában.
Külföldi futball
Videó: az év legnagyobb hősének szólt a vastaps az Aranylabda-gálán
A ceremónia műsorvezetője, Didier Drogba megható szavakkal illette Simon Kjaert, aki az Európa-bajnokság Dánia–Finnország mérkőzésén megmentette csapattársa, Christian Eriksen életét. A gála teljes közönsége vastapssal köszöntötte a dánok (az Aranylabda-szavazáson egyébként 18. helyen végző) hősét.
Külföldi futball